DO YOU WANNA MARRY ME?

Det känns som att jag är den enda kvinnliga som inte klär mig sött eller sexigt på Halloween haha! EN NY HÅRTREND

Metallic tatueringar på kroppen har ju varit väldigt populärt under vår och sommaren men dött ut lite nu till höst och vintern. Det nya är tatueringar till håret! Jag hittade den här på Kylie Jenner (of course) och de är ju faktiskt väldigt snyggt om man vill liva upp håret lite. Jag har själv kämpat med hårsmycken men de glider bara av och måste fixas till hela tiden, så de här borde ju vara en mycket bättre lösning! Jag vet dock inte vart man kan få tag i dessa än men ska hålla koll och försöka ordna såna till nyår! Om någon vet vart man kan få tag i dessa så hojta till!EN TIDIG JULKLAPP!

Idag blev jag riktigt glad när jag såg posten och hade fått de här fina paketet från LUSH, tusen tack ♥ 
 
Snow Time är temat och den innehöll First Snow Sparkling Dusting Powder som är ett löspuder man kan använda på kropp&ansikte där man vill ha lite mer glitter som den första snön som de förklarar, jag ska prova att ha den som en highligter. En färgglad tvål med en väldigt god doft, citrus som man helst skulle vilja äta upp. Snowman Shower Jelly (kommer snart på lush.se) är en snögubbe i gelé som man ska använda i duschen på kroppen den innehåller bushu och bergamottolja som är även bra för håret.
 
Sedan fick jag även en söt vintrig badbomb som doftar väldigt gott (kommer snart på lush.se). Christingle Body Conditioner som doftar pepparmint och grönmynta, känns väldigt fräsch och ska användas för kroppen i duschen. Färgerna som ligger som en inpackad tvål längst ner i hörnet är en Fun Snowman som då är en mjuk tvål/lera som man kan pyssla ihop till en liten snögubbe som man sedan kan använda på kroppen i duschen, i badkaret eller som vanlig tvål vid handfatet, man kan även använda de i håret, de går att göra lite hur man vill!