HUDSKADAD

Just nu består dagarna av att ligga i vattnet för att kunna överleva värmen. Jag är inte den typen som ligger och pressar i solen utan att ha nära till bad, jag ligger helst och plaskar runt. Ändå har jag lyckats bränna mig på axlar och bröst trots solskyddsfaktor 30! Jag är så rädd för solen, vill inte få mer hudskada än de jag redan fått. Jag var på en ansiktsanalys i höstas hos en hudterapeut och fick sätta ansiktet i en maskin för att kunna se hur huden egentligen ser ut och jag fick en chock när jag såg mitt och när hon förklara att de inte var bra, hela mitt ansikte har blivit hudskadat.
 
Och det är pågrund av att jag aldrig har använt solskydd i ansiktet varken hemma eller utomlands för att jag har varit rädd för att få finnar. Men det stämmer inte, du får finnar av för torr hud då huden skriker efter fukt och börjar då producera finnar som då ploppar upp som ett rop efter hjälp. Så använd solskydd som är anpassad för ansiktet, man ska helst ha med solskyddfaktor 50 i ansiktet! Och jag tycker att alla borde kolla upp sin hud och kropp, både för hudskador och i värsta fall hudcancer.. Jag slutade även att sola solarium för flera år sen, brun utan sol är grejen och så slipper man pressa i solen som ändå bara bränner och ger en rynkor i förtid.7ÅR PÅ FALKENBERG STRANDBAD

Vi firade 7 år den 20 juli i onsdags! Vi firade det med spa på Falkenberg Strandbad vilket var så lyxigt och mysigt. Vi började med fotbad sedan isbastu, hamam, oljebehandling, lerinpackning, bad och relax. Vi var helt slut efter alla sparitualer vi gick igenom så vi låg på en solbädd hela dagen och svalka oss i havet därav dåliga mobilbilder då jag inte ville ha med stora kameran. Älskar spa! Vi har redan pratat om att eventuellt åka hit i vinter igen. En jättemysig dag med min älskade man som jag älskar så mycket. Vi är världens bästa team, bråkar aldrig och skrattar varje dag tillsammans hur klyshigt de än låter så är det sant. Jag längtar efter allt med honom ♥VÄSTKUSTEN!

Nu är vi hemma igen efter en vecka på Västkusten, har inte kunnat blogga något då internet varit segt. Så här kommer ett litet kollage av lite vad vi har gjort. Vi åkte ner och började i Varberg där vi hade bokat en stuga i 5 nätter på mysiga Getterö Camping! Självklart hade vi med oss Nelly också som var så lycklig när hon fick springa i havet. Vi åt skaldjurs middag första kvällen tillsammans med min vän Jeanette (eller Hayatt som jag kallar henne från när vi jobbade ihop förut) och hennes pojkvän Johannes. Dom bodde på samma camping så vi satt och käka utanför deras husvagn till solnedgången och hängde med dom två dagar innan de skulle hem :)
 
Vi hade dåligt väder de tre första dagarna men sen blev det riktigt varmt och soligt då vi bodde på stranden om dagarna och bada i havet. Vi tog även en sväng till Ullared som låg 15 min från våran stuga så vi passa på att handla behövliga saker. Förut när vi har varit där så köpte vi så onödiga saker bara för att men nu var vi smartare, dock proppat med folk som trängdes och körde på en med vagnar! Jag är inte så stort fan av Ullared egentligen, men Andreas gillar det haha han är nog den enda pojkvännen som gör det ;) Vi har även varit i Falkenberg och avslutade resan i Göteborg där min vän Linnea bor och dit kom även Jenny, Jonas och Jocke med tåget från Västerås då vi alla gick till Liseberg. Dock kunde jag inte åka något då det fortfarande är fel på min nacke så dom åkte några karuseller men vi spelade mest, åt mat och strosa runt. Vi har haft en riktigt skön och rolig vecka på Västkusten som jag älskar så!