GLOSSYBOX - MARS 2016

Jag har börjat med Glossybox igen och fick hem min box igår! Jag saknade den söta lilla rosa boxen med överraskningar i skönhetsväg så jag ville prova igen! Man får alltid 5 produkter, de innehåller orginal produkter samt tester från olika märken. I den här boxen så fick jag en ögonfransböjare, sminkborste, tandkräm, mascara, schampoo och balsam vilket är väldigt bra saker allting enligt mig. Vill du också prova på Glossybox för 139kr i månaden? Läs mer och bli medlem HÄR eller klicka på bilderna.BALKONG HÄNG!

Jag mår äntligen bättre! Igår var jag på ackupunktur igen och hon skruvade till dom två gånger så det kändes som att de gav mer resultat den här gången även om jag var lite yrslig efteråt. Jag kan i alla fall stå och gå själv nu, de är lite jobbigt med balansen då den är sådär och jag har varit på väg att ramla omkull när jag försökt gått ut med Nelly men jag kämpar på. Imorgon ska jag till en till sjukgymnast och se vad han kan göra, jag hoppas han kan göra någon mirakelkur så jag snart kan börja jobba igen då jag varit sängliggandes i drygt två veckor snart.
 
Jag tog mig ut på balkongen på eftermiddagen då solen kommer på rätt sida för oss. Jag tog med min älskade plutt som gärna spanar på folk och andra hundar. Ibland vill hon gärna höras också vilket är irriterande men vi försöker allt vi kan för att träna bort det och hon blir bättre och bättre tack och lov. Hon har aldrig varit på den här balkongen förut så de är lite nytt för henne. De är dock fortfarande lite kallt att sitta där men snart kan man vara helt utan tröja&filt, helt näck och bara bjussa till grannarna! ;)BOHO SUMMER

70-tals trenden håller i sig fortfarande och de älskar jag, speciellt mot de bohemiska hållet. Axlarna ska framhävas mer nu i vår&sommar och på H&M finns de en massa härliga toppar och blusar med söta spetsdetaljer. Jeansen väljer man ut efter vad man själv gillar och passar i, jag gillar flare som passar de flesta och de passar riktigt bra ihop med bohemiska toppar och höga sandaletter som dessa som du kan hitta på Zalando. Jag kommer även satsa på en riktigt fin maxiklänning i spets, som denna från H&M tillsammans med ett fint bohemsikt halsband och en fransväska som pricken över it.
 
Solbrillor är ett måste när solen skiner som mest, de finns en massa härliga nyheter på Lensway och jag tycker man ska satsa på lite annorlunda varianter för att vara mer personlig men även klassiska som funkar till allt! Något jag däremot tycker man ska skippa i sommar är smink, det enda som behövs om man har en solkysst hy är läppglans som piggar upp i en härlig färg, min favorit är från Nyx i en krämig beige nyans som även återfuktar, den hittar du på Fyndiq! En riktigt bra parfym som jag kan tipsa om är Clean i doften Rain som passar till alla tillfällen, den doftar magiskt och du kan hitta den på Parfym.se! Inspirerande böcker är alltid skönt att läsa på sommaren när man hänger i hängmattan, en av mina favoriter just nu är Säker Stil och jag kan även tipsa om Golden Year som du hittar på Bokus. Klicka på länkarna för att ta del av riktigt grymma erbjudanden!