SKÖNHETS KALENDER!1. Makeup Revolution Advent Calendar 2016  / 2. BABOR Adventskalender  / 3. NUXE 10 Beauty Treasures Set / 4. Tanya Burr 12 Days Of Christmas Gift Set / 5. Bomb Cosmetics Adventskalender / 6. Decléor Adventskalender / 7. L'Occitane Adventskalender / 8. bareMinerals Advent Calendar 2016 – Countdown To Gorgeous / 9. Feelunique Magic of Beauty Calendar / 10. NYX Advent Calendar / 11. Clarins Advent Calendar / 12. Ciaté London Mini Mani Month 2016 Set

Imorgon är det 1 december och då får man öppna första luckan i julkalendern! Har du inte hunnit skaffa någon än så kan de här vara bra tips! Det finns massa olika skönhetskalendrar och man kan gå efter vad man gillar för märke, vad man är ute efter om det är mest smink eller hudvård, nagellack eller blandat, kika på länkarna till varje bild.
 
Jag ska öppna första luckan i min imorgon och visa vilken jag har fått av min älskade Andreas, du är bäst!♥ Den har stått i sovrummet ett tag nu och jag har längtat efter att få öppna första luckan, så imorgon ska jag visa vad som befinner sig där! I ♥ SAMMET!

Alla som är med mig this days (typ Jojjs och Andreas) vet hur galen jag har blivit i sammet. Det är en craving jag har fått på sista tiden men det är ju så fint! Jag drömde till och med om godisregn fast det var sammetskudds regn haha så sjukt, kan de vara för att jag har varit ute efter de perfekta sammetskuddarna? ;)
 
Men nu har jag äntligen hittat i den perfekta nyansen som matchar med våra sammets gardiner! Jag är dock väldigt dålig på att få de att se fluffiga och lyxiga ut på bild men de är så fina i verkligheten. Fick även med mig en röd filt för att få in lite julkänsla och närbild på hur våra nya belysning i hörnet blev som vi hitta på Åsby, nu är jag redo för att bebis och djur mysa i min lilla hörna!25% PÅ ALLT!

Är du lika hårprodukts galen som mig så borde du passa på att fynda på Lykos Cyper Monday som har 25% på ALLT idag!
 
Jag tänkte tipsa om ett grymt erbjudande t ex, Björk som är ett nytt hårvårdsmärke i Sverige. Alla produkter är helt sulfat och parabenfria (de som annars sliter på håret, som t ex alla de billiga produkterna från mataffären innehåller). Och det finns något för alla hårtyper, du hittar alla HÄR.
 
I mitt fall te x så har jag väldigt färgat och kemiskt behandlat hår och behöver därför reparera det för att hålla det friskt och bra, därför passar Björk Laga serien mig. De innehåller reparerande alg- och björkextrakt som tillsammans hjälper håret att återfå dess naturliga styrka, motverkar frizz, statisk elektricitet, tillför glans samt har en lugnande effekt på hårbotten.