LUCKY ONES!

Åh jag är så glad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! De här kan bli riktigt bra, de blir bra! Vill inte berätta för mycket än då de är lite som ska fixas innan men de ser ljust ut! Nu håller vi tummarna och tänker positivt. ♥BÄSTA STARTEN PÅ MORGONEN!

 
 Jag har kommit in i filmandet igen så tänkte göra lite videos om allt möjligt framöver. Själv så tycker jag att de är mer underhållande att titta än läsa så provar mig fram. Så här är mitt recept på en god och nyttig morgon juice som är gjord endast på frukt och grönt som min läkare rekommenderade! Hur god som helst. En råsaftcentrifug är en jättebra investering och du hittar dom bland annat HÄRMULTIMASKING VIDEO

Jag försöker göra en video igen. Jag är som sagt väldigt ny med att prata inför en kamera och känner mig otroligt hemsk utan smink och fet men de får gå haha! Jag kan alltid skylla på att jag var gravid när jag spelade in den här videon ;) Jag har provat L'oreal Paris nya ansiktsmasker Pure Clay Glow Mask och Purify Mask. De är väldigt prisvärda och sköna att använda!