BABYKLÄDER VI GILLAR&INTE GILLAR

Vi älskar pyamaser, dräkter, sparkdräkter vad dom än kallas, dom är skönast! Det verkar även som att han själv mest är nöjd i dom också och de är enklast för oss föräldrar då i alla fall våran lilla kille hatar när man drar något över huvudet. Han hade inga problem med det tidigare utan det är nu han ska streta emot och skrika, även när vi försöker sätta ner honom i vagnen för han vet att han ska sitta fast och de gillar han inte tydligen! ;)
 
Fler plagg som vi gillar och kan tipsa om:
Leggings - inte lika tight resår upptill som på andra byxor och åker inte upp, de sitter på plats helt enkelt!
Mössor - det är svårt att hitta den perfekta storleken så de inte åker ner över ögonen men vi gillar mössor mer än solhattarna som han haft under sommaren, dom har varit jobbiga på alla sätt haha!
Höga strumpor - tips på vart man kan hitta bra strumpor? Det känns som  att vi har letat överallt men har börjat använda höga strumpor som går upp en bit till knät så de sitter på plats och de är gulligt med shorts till ;) 
Bomullsplagg - vi har provat jeans på honom som vi fick men varken han eller vi gillar det, nä bebisar ska inte ha hårda jeans enligt mig så vi kör bomullsplagg, så mjuka material som möjligt! 
Knappar - hur kan man ens göra plagg utan knappar längst ner? det finns så söta hängselbyxor och andra plagg men de har ingen öppning vid benen vilket gör det väldigt svårt att byta blöja då man ska över huvudet :/
 
Vad har ni andra för favoriter? :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback