STRAND HÄNG


1. Beach Dress - HERE / 2. Hat - HERE / 3. Swimsuit - HERE / 4. Sunnies - HERE / 5. Bag - HERE / 6. Polish - HERE / 7. Perfume - HERE / 8. Espadrillos - HERE / 9. Bronzer - HERE / 10. Sunscreen - HERE

Jag är nog inte ensam om att få ångest över att sommaren snart är slut.. Nu börjar det redan kännas som höst när det varit så kallt i luften trots sol. Men lite hopp finns det kvar om att de kan bli fina sista strand hängs dagar. Inte för att vi själva har hängt så mycket på stränder i år, det är så svårt med Maxis då han inte ska ligga direkt i solen men vi har varit ute och tagit vara på de få fina dagarna ändå. Det var lite synd att det regna under hela våran semester i Västkusten förutom sista kvällen innan vi skulle hem, sån otur!

Men vi funderar på en utomlandsresa till nästa år, helst till vintern men det är svårt med lillkorven. Även om han är liten nästa år också så går det nog lättare när han kan röra sig mer själv och inte behöver vara så mycket på oss då han precis lärt sig sitta själv precis så vi får vänta lite. Och så kan jag tipsa om en jättebra grupp på fb som heter: Resa Med Barn för er som tänker resa med småbarn, jättebra tips faktiskt! 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback