SENASTE DAGARNA

Under dom senaste dagarna så har det varit fullt upp vilket det ofta är när vi är överallt ;) Jag ordnade en babyshower till min vän Jeanette som ska få sin Lovis i september eller få och få hon ska ju vara med om något hon aldrig kommer att glömma ;) Hon blev jätte överraskad och glad av de lilla vi hade ordnat så de var kul! Sen skulle vi grilla hela gänget och bland dom var även mina kusiner med också på Framnäs stranden i solen var det tänkt.. Men då började det spöregna så vi fick sitta under träd med filtar men det var lika mysigt för det! ;) 
 
Och så har Felicia och Rene varit på besök hos oss i Örebro, vi åt på Stora Örebro och sen var Rene tvungen att åka och va dj i Ludvika men Felicia stanna över natten och vi gick till Frimis och tog en drink och hade de mysigt. Idag kom Ida&Simon även förbi en snabbis då de ändå åkte igenom Örebro så de var trevligt! 
 
Så nu blev de väldigt tomt när alla åkte igen och vi blev kvar. Har fortfarande inte vant mig än, känns lite som att vi är på semester här och ska snart "hem" haha! Felicia har slagit vad om att vi flyttar "hem" igen i september men vi ska försöka ge Örebro en chans även om det är svårt i början. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback