JULHELGEN

(null) (null)
Julafton blev annorlunda i år eftersom det var den första utan farmor då jul alltid varit med henne så de kändes lite konstigt och jobbigt först men de blev bra ändå. Det var Maxells första och han fick öppna många fina paket där det låg bland annat marakasser som han älskar, fina kläder, babblarna mugg som han blev överlycklig över och massa annat kul. Tack snälla tomtar ;) 
 
(null)
(null)
Vi firade i tre dagar. Första dagen lördagen hos min faster med kusinerna och farfar. Min jämngamla kusin Jimmy ska bli pappa i feb vilket är jättekul! Så vi prata mycket om de, åt julbord, spelade julklappsleken där vi fick en hamburgarpress och tallrikar :)
 
(null)
(null)
(null)
(null)
På julafton var vi hos min morbror tillsammans med kusinerna, min familj, mormor och farfar. Där åt vi julbord, kollade lite på Kalle och öppnade julklappar. På kvällen åkte vi till Västerås till våra vänner Denies och Nick med barnen Alicia 3år och Adrian som är 2 mån äldre än Maxell. Vi har aldrig firat med vänner tidigare men vi är som en familj så de var jättemysigt med barnen! Och alla hade jultröjor haha ;)
 
Vi åt lite julmat igen, lekte med barnen och så kom tomten som var Andreas och han spelade så bra haha, dagens höjdpunkt! ;D Alicia blev först lite blyg men sen överlycklig och ville hjälpa tomten :) Pojkarna däremot stod mest chockade och förstod inte riktigt vad som hände ;) 
 
(null)
På juldagen var vi hos Andreas mamma där även hans bror och barn var med. Vi var lite trötta på julmat så vi ville köpa med oss sushi men de var stängt så vi köpte med oss subway haha för de var de enda som var öppet förutom pizzerior. Men de var helt okej sen var de julklapps utdelning och så fick vi saffrans pannacotta till efterrätt med hallon, de var så gott! Sen mot kvällen åkte vi hem till Örebro igen och somnade nästan på en gång efter en rolig men intensiv helg, tack alla! ♥
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback