HELGEN

Det har varit en jättebra helg. Vi sov två nätter hos min familj. Mamma satt barnvakt en stund på fredagskvällen då jag och Andreas gick på bio och åt middag, det var så länge sedan sist de bara var vi två! Det var jättemysigt även om vi älskar att göra saker tillsammans med vänner och ha med oss Maxell så är det här så behövligt som småbarnsföräldrar att få komma ut lite själva, vi hade skitkul! ♥
 
På lördagen satt jag&Denies och sålde av en massa saker på loppis haha vi gör lite allt möjligt tillsammans ;) Det var första gången och väldigt kul faktiskt. Dagen gick väldigt fort och vi fick mycket sålt! Man får en sån kick av att sälja saker och vi båda fick över tusen spänn så det var det värt såhär innan jul. Och vi skänkte de som var kvar till välgörenhet, de kändes bra i hjärtat. Man får inte kasta hela och rena saker, skänk bort eller sälj! 
 
Vi har även varit på Åsby som är så mysigt! Vi tog med kusinerna och fick jul inspiration av deras magiska julavdelning, ni måste åk dit! Vi hann även med Erikslund, hittade dock ingenting tycker att det blir sämre och sämre utbud där vilket är tråkigt för det skulle kunna göra det så mycket bättre, de är en stor och rymlig galleria fast har samma butiker som i city.. Jag älskade barnbutiken Hollys men efter de tog över Country House så har de blivit mer shabby chic skit som kan vara de fulaste inredningen som finns.. Och dom borde ta bort H&M och sätta dit en stor Zara och Ellos butik istället, gärna i Örebro också! ;)



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback