MAXELLS ÖNSKELISTA

SOFFA / VÄGGDEKORATION / TÄLT / 3D FOT&HAND AVTRYCK / MAMMUT / TALLRIK / PANDA LAMPA
 
I år firar vi jul för Maxells skull. Han är såklart för liten för att förstå själv vad han önskar sig, därför får hans mamma och pappa äran att göra önskelista åt honom ;) Det här är lite saker som vi själva vill köpa så det är inget vi kräver av att våra familjer ska köpa utan de är bara en önskelista som vi kommer gå efter när vi känner att vi kan. Och vi förväntar oss inget av detta heller utan bara vill visa vad vi vill ha för stil i hans rum tills han själv får önska. Vi blir självklart jätte tacksamma för vad han än får och han behöver inte få många julklappar heller, han blir glad för lite papper och snöre ;) Så ni vet! ♥
 
Det är både lite praktiska saker som tallriken som även har ett underlägg som han kan få äta, känna, klämma själv ifrån utan att tallriken hamnar på golvet vilket den alltid gör, vilket våran hund Nelly inte har något emot såklart ;) Tältet vore såå mysigt, tänk att få krypa ner där tillsammans med honom med massa kuddar och filtar och läsa godnatt sagor vilket vi båda vill göra för att natta honom och inte låta han se på youtube, nä vi vill ha en orginell kvällsläsning som vi fick när vi själva fick när vi var små vilket jag tycker är viktigt och han älskar redan när vi läser Titut boken för honom då han lyssnar, ler, skrattar till :)
 
Och soffan, hur underbar och söt är inte den? Mammuten är Andreas önskning såklart, tänk att se honom gå och dra den efter sig.. Alltså inte Andreas utan Maxell även om jag tror att Andreas är mer sugen på den haha! ;) Pandan är en smart nattlampa och så söt! Jag älskar pandor och hoppas att Maxell också kommer göra de, jag önskar ALLT i pandor till honom som gossedjur, bäddset, lekpåse, de är världens sötaste levande djur och om man kunde så skulle vi vilja ha en levande liten här hemma ;)
 
Vi båda tycker om personliga saker till inredningen så det är ju perfekt med en 3D avtryck för fot&hand som vi kan rama in. Presentkort till en fysisk barnbutik då vi båda älskar att gå i barn och inredningsbutiker, speciellt för Maxells skull. Så antingen till Babya som finns här i Örebro eller till Holly som finns inne på Erikslund Shoppingcenter i Västerås där man nästan är tvungen att köpa något ifrån varje gång man besöker dom ;) 
 
 Allting finns direkt länkat till produkterna under bilden till bland annat till Ellos, Jollyroom mfl. Och ett litet ps till tomten, vi glömde lägga in men han önskar sig även en stor BOBBO (den röda i babblarna). Och de är något vi vet att han verkligen skulle le stort av att få :) ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback