BLACK&RED


Stickad röd tröja / Biker jacka / Skinnbyxor / Röda klackar

 

Rött är de nya svarta även om de svarta hänger kvar. Jag älskar att blanda rött och svart. Speciellt den här lite rockigare outfiten älskar jag. Du kan matcha rött med det mesta och de passar till allt. Röda lackbyxor är även lika trendigt som svarta och roligare, dock hitta jag inte ett par till kollaget men de hade jag gärna velat ha!
RABBLE - THE NATURAL STOP BEFORE YOU SHOP!

Jag älskar Rabble! Speciellt nu när jag är mammaledig då jag blivit grym på att hitta bra erbjudanden! När vi är på stan t ex och ska köpa något speciellt så tittar jag alltid i RABBLEAPPEN ifall de vi ska köpa finns med där. Eller om vi ska käka nånstans vilket vi gör ganska ofta så kan vi få de till bättre pris eller deals vilket är bra! En nyhet i appen är att man kan skriva in där man befinner sig så kommer det upp erbjudanden precis där man är vilket är väldigt bra!
 
Det är ju egentligen bara dumt att slösa pengar i onödan! Vi vill gärna kunna spara så mycket som möjligt i månaden men även kunna leva och göra saker. Man kan även skriva in sin mejladress och få nyhetsbrev gratis på så man inte missar något erbjudande om man t ex har tittat på en klänning som man verkligen vill ha men inte har råd till så kommer mejlet där du kan få klänningen till ett bättre pris, då blir man ju väldigt glad och kan köpa den direkt!
 
Så mitt bästa tips är faktiskt att titta igenom appen varenda gång ni ska handla, äta eller göra något då sparar ni pengar! Vi shoppar även på nätet en del och även då tittar jag alltid igenom RABBLE.SE för att hitta de grymmaste erbjuderna! Så vi använder det överallt vilket är så smidigt och enkelt! 
 
Just nu kan du t ex få 20% på Na-kd, 20% på Nelly, 50% på dyraste varan och även fri frakt på Ellos..bra va morsan? ;) Och för oss som har barn så kan man just nu få upp till 70% på allt för Halloween på Lekmer.se, de är ju skitbra! Så alla dessa erbjudanden plus en massa till hittar du på RABBLERUN FOR YOUR LIVES

Nu har Andreas tagit ut pappaledigt på fredagar så det är jättekul att ha honom hemma tre hela dagar! ♥ I helgen har vi bland annat hälsat på hemma hos Anders flickvän Malin som bor här i Örebro, jättetrevlig tjej som jag träffat lite smått tidigare. Vi alla gick ner till eventet "Run for your lives" för att titta och heja på Denies&Nick som sprang. Det är ett lopp där människor springer och ska akta sig för zombies som det var fullt av i hela stan då Örebro har förvandlats till Spökstaden den här Halloween veckan.
 
De var ganska läskigt i mörkret när vi skulle igenom parken där det var zombies som även går mot folk som inte är med i loppet. De är kul att de lagt ner så mycket jobb och att hela stan är omgjord till en zombie stad med bilar som var omkull välta, gamla polis och ambulans bilar, lik på gatorna, hinderbana, eld, allt möjligt. De har även spökvandringar i slottet men det är jag lite för feg för och då tror jag även att Maxell skulle reagera lite mer än vad han gjorde på stan. Han brydde sig ingenting, jag tror att han tror att människor ser ut så ;) Jag har lite lust att springa loppet nästa år men får se!