8 MÅNADERS KONTROLL

Maxell ser så stor ut nu fast han är så liten, speciellt på översta bilden ;) Han har fått en ny tröja som Denies&Nick köpte med till oss från Zara när dom var i Sthlm och den passade ju jättebra, tack! Jag älskar Zara's barnkläder! 
 
Vi var på BVC igår då han blev 8 månader i lördags! Den här gången var det lite frågor om hörseln om de kan lokalisera vart ljudet kommer ifrån om de reagerar på sitt namn och de gör han så de var ju bra. Sen vägde och mätte vi, han vägde 9kg och var nu 75cm lång. Hans fontanell hade även växt igen vilket dom kan göra mellan 8-9månader upp till 2år så det var skönt att höra så slipper man vara rädd att huvudet fortfarande är sådär känsligt då det blivit några små dunkar i golvet ;)
 
Och inatt var han så duktig då han sov från 19-8:30!! De har typ aldrig hänt! Våran bvc sköterska Maria sa att vi kunde ge honom middag (mat) istället för gröt innan välling till läggdags. Så han åt en halv burk mat igårkväll sen lite brukar vi varva ner med lugnare lek och mäker att han vill mer mysa efter två timmar drygt så då gav vi välling sen däckade han på en gång. Både jag och Andreas blev chockade över att han snarkade hela natten! Han har annars börjat vakna några gånger per natt den senaste tiden och då har vi försökt gett lite vatten bara eller om han tappat bort nappen och kan inte hitta den själv så sätter jag i den. Men inte inatt, så skönt! :DKommentarer

Kom ihåg


Trackback