VIDEO MED KUSINERNA

 
Min yngsta kusin Wilma har länge velat gjort youtube video och vill helst ha en egen kanal, jag känner ingen som har mer koll än hon på youtube, hon kan allt! Men hon är för liten för det och hennes föräldrar vill inte att hon har en egen riktigt än vilket jag förstår. Men hon får vara med på min kanal i alla fall och hon blev överlycklig när jag sa att vi kan göra en challange, så hon valde "What's in the box" hemma hos dom och har meckat ihop det där lite snabbt som ni kan se men jag tycker de blev bra ändå, dom är ju så roliga dom där ;) Wilma har massa idéer hon vill att vi ska göra, så vi får se vad det blir nästa gång!SHOES BABY

 


black kneehigh - here / Beige - here / Black OpenToe - here / white - here / Shiny pink - here / Silver - here / Pink Suede - here

Skor kan man inte heller ha för många av, inte om vi alla sko älskare får bestämma ;) Jag skulle gärna vilja ha alla dessa ovanför! Jag älskar klackar även om de var länge sen jag gick i ett par känns de som! Men under mina fest perioder så hade jag alltid höga olika klackar och även till vardags när jag gick i skolan både i slutet på högstadiet och nästan hela gymnasiet, jag hade även kjolar med skjortor och klänningar till skolan på den tiden när Gossip Girl var som populärast, säkert diadem också? Ha! Tider... Men nu äger jag inte så många längre, jag har mest sneakers men tycker det är skitsnyggt med klackar och nu under hösten när de händer så mycket festligt så kanske jag ska unna mig ett par.. Andreas, blink blink ;)

Och sorry om bloggen hoppar och är lite konstig just nu, den håller på att göras om och snart är den nya designen klar tack vare grymma Lisa som hjälper mig! :) 
HÖST JACKOR

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR

Jackor kan man aldrig ha för många av, eller? Men det finns så många olika för olika tillfällen. Jag är ute efter en beige eller grå, helst grå kappa! Förra året hade jag en jättefin svart men sålde den då för att jag var gravid och ville typ handla cravings sushi för pengarna hahaa, nä men då sa jag att jag skulle unna mig en de här året. Så imorgon ska jag gå på jakt på stan och om jag inte hittar något där så kanske det får bli nummer 4:an här faktiskt, den är jag riktigt sugen på!