NY ÅRSTID - NY INREDNING!

1. SOFFA COROLLE SVART / 2. VÄGGKLOCKA GÖKUR SVART MARMOR / 3. FÅTÖLJ FLADDERMUS / 4. STATY DESERT / 5. FAT SHELL

 
Nu när det börjar bli mörkare ute så vill vi ha det lite mörkare, mysigare, varmare toner inne. Så vi kommer ta bort våra rosa sammetsgardiner och byta ut dom mot de gråa sammetsgardinerna som vi brukar göra varje höst för att byta tillbaka igen till vår&sommaren. Dock så är ju rosa väldigt trendigt just nu så de vore även kul att ha de kvar, men ska testa med mörkt ett tag.
 
Vi kommer även att skaffa en mörkare matta, vi gjorde ju världens tabbe och köpte en vit matta.. eh med hund och barn, hur tänkte vi där? Så den ska tvättas och säljas! Och så ska jag byta ut kuddfodralen som nu är i rosa&grått till vinrött, grått och kanske ta in en till färg som senapsgult som är trendigt till eller mörkblått? Man ska helst tänka att färgen ska gå i tre, de ska finnas tre saker i samma rum av samma färg för att de inte ska bli rörigt så får se vad vi kör på. ANDRA OCH SISTA INSKOLNINGSVECKAN

(null)
(null)
(null)
På förskolan Maxell börjat så har dom två inskolningsveckor. Den första är föräldern med en timme varje dag med barnet och lämnar första gången på fredagen. Sen andra veckan så lämnar man helt från 8:30-13:30. Det har gått bra, de första dagarna reagera han inte alls när jag gick och började leka. Men så igår torsdag så hade han gått längs fönstrena, varit ledsen och frågat efter mig 😞 och idag när jag lämna så blev han jätteledsen. Det är tuffare än vad man tror när man ska gå ifrån, jag vet att han blir glad fort igen men just att gå ifrån sin lilla älskling som annars alltid är så glad de är hjärtskärande. Det var första gången jag såg honom ledsen när jag gick så de är väl bara vänja sig vid att de kan bli såhär i perioder.
 
Men annars så säger dom att han är så glad hela tiden, leker, äter bra (han älskar ärtor haha!) och sover bra. Så det känns skönt att höra att de går så bra. Jag själv är hemma och ska vara tillgänglig tiden han är där den här veckan så det är ganska skönt med egentid även om jag mest kollar på klockan och längtar efter att få hämta honom. Och de är det bästa, att få hämta en glad unge som springer in i ens famn😍 Jag brukar även smygkolla lite innan och se vad han gör innan jag kliver in, de är så kul att se och jag önskar att man kunde ha en kamera som visade live (haha okej psyko morsa varning! 😅). Men igår t ex så satt han med en tågräls bit och prata i den som om de vore en telefon haha! 😄💖NU VAR DET DAGS IGEN!

1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här

 
Nästa vecka ska jag börja träna igen, ja det är sant och jag har fått med mig min vän Karolina så nu jäklar! Det känns lättare att ha med sig någon också så vi kan peppa varandra. Vi var ju lite påväg förra året när vi var ute och gick med vagnarna när jag precis hade flyttat hit men nu ska vi köra på riktigt och gå på pass. Jag har ju världens bästa deal med Nordic Wellness så jag betalar 150kr/mån för både pass&gym, hur nice på ett helt nytt gym? Annars kostar de 500kr så jag vill gärna skryta lite för att jag även stod i kö i 2h för att få den dealen när dom öppna haha! Och fråga inte hur många gånger jag varit där sen dess.. men de blir det ändring på nu när jag även fått så fina träningskläder! 😄🙌