DET HÄR MED KOSTEN ..

1. Bolivia top / 2. Bolivia tights / 3. Etna top / 4. Etna tights / 5. Pacific top / 6. Pacific tights / 7. Bordeaux top / 8. Bordeaux tights

 

Jag försöker verkligen träna på riktigt nu. Jag har aldrig varit intresserad förut men nu känner jag att jag behöver ta tag i det här för jag är har problem med ryggen, är alltid trött och känner mig inte bekväm med min kropp och vikt. Så jag gör det för min egen skull för att orka mer, känna mig bekväm och få mer energi. 

 

Jag var som sagt på ett pass och ska gå nu i veckan igen då jag skaffat kort på de nya gymmet här. Jag vet inte om jag har bloggat om det men jag stod i 2h timmar för att få köpa gym&pass för endast 149kr/mån istället för 499kr/mån, världens kap även om de var drygt! De var bara de 300 första som fick de erbjudandet så jag tycker att de var värt det!

 

Det som ändå är svårast och det som faktiskt gör den stora förändringen är kosten. Jag tycker att de är svårt att komma på idéer till nyttig god mat utan att de blir för torrt. Jag är otroligt kräsen och har lågt blodsocker så jag måste äta nästan hela tiden. Att ta bort kolhydrater är något vi har blivit bättre på men de är svårt för vi äter pasta och ris (sushi ♥) ganska ofta och på helgerna pommes (vi älskar pommes med bea..) men måste försöka dra ner på det!

 

MEN vi har slutat köpa bröd, sist vi gjorde det var i december! Det är jättesvårt för att jag älskar bröd men försöker göra chiapuddingar, gröt, ägg och de går faktiskt bra. Dricka är också något vi måste försöka sluta med, nu köper vi inte flera liter Pepsi Max längre utan har böriat använda Soda Stream. Och vi lurar oss själva med att de är nyttigare för att det är mer vatten än cola blandningen men vi vet att de inte riktigt stämmer men vi är ekonomiska i alla fall så det är ju alltid nått ;) 


Mina tips för er som är som mig som älskar onyttigheter är:

- Planera nyttiga olika maträtter för veckan innan storhandlingen.

- Googla på nyttiga recept och handla bara det som behövs. 

- Köp inte hem bröd, pasta osv bara för att de är billiga erbjudanden,(tänk på målet!)

- Ät mellanmål ofta så man inte hinner bli sötsugen.

- Unna dig en dag i veckan, men inte moffa  för mycket bara för att de är "tillåtet" .

- Röra sig varje dag på något sätt.  Promenera, spring, gör övningar hemma.

- Träna minst 2 gånger ordentligt i veckan! Gå på pass (då måste man hänga med) eller hemma via appar på minst 15min.

Tips på god nyttig mat utan att de blir för torrt? 

VARFÖR HÄNDER DET ALLTID MIG?!

 

Tights / Hoodie / Ryggsäck

 

Jag var på ett träningspass i veckan på de nya gymmet som har öppnat här i Örebro. Och självklart kan inget gå smidigt i min värld. Så det började med att jag kom lite försent, skulle registera mig i kassan men de strulade så hon bad instruktören att vänta in mig.. vilket inte behövdes tänkte jag som kunde gymma lite istället för att gå på passet som jag ändå kommer att komma försent till. Men hon sa trevligt att de väntar på mig, så jag blev ännu mer stressad, bytte om fort och kom in i salen där alla står och tittar på mig såklart.

 

Instruktören säger till mig att de finns en plats ledig bredvid henne LÄNGST FRAM! Bara de gjorde mig nervös eftersom jag inte har gått på de här passet tidigare men de tog ju inte slut där, nä såklart så säger hon att hon ska filma dagens pass! Då ser jag kameran på ett stativ och tänker, ska jag gå ut nu eller bara köra? Det var bara att köra och jag hoppas inte att den där filmen hamnar tillgänligt för någon haha!  FYFAN varför ska såna här saker alltid hända mig?! 30 minuters Cxworx som jag aldrig gjort förut var väldigt tufft men jag kände mig ändå så stolt över mig själv som ändå gick dit och gjorde skiten. Så nu ska jag försöka gå på minst två pass i veckan för om jag överlevde de här så klarar jag allt ;)
ÄLSKAR DAGARNA MED DIG!

Sol och snö, de gillar vi! Nelly får springa löst på ängen och vi åker pulka och leker i snön. Om det inte är för kallt så får Maxell även gunga vilket han älskar. Vi kallar honom för lilla delfinen i släkten för han låter som en delfin när han tycker något är kul haha! Speciellt i vattnet när vi badar i badhuset, alla kan nog höra hans glädje där för han är lite högljud våran pojke ;) Små videos finns på min instagram som man kan se HÄR från badhuset haha! ♥
 
Några har frågat vad vi brukar göra och vad man kan göra när man är föräldraledig så våra dagar brukar bestå av utelek, badar, åker till olika lekland (gratis för föräldrar och barn under 1), leker hemma med alla hans leksaker som ligger utspridda överallt och går promenader med Nelly i pulka. Och träffar vänner och deras barn. Igår var jag med grannen Karolina och hennes söta grabb Lion i lekparken på förmiddagen sen åkte vi ner till stan, luncha och gick i butiker och kikade lite. Vi såg såå fina vårkläder till grabbarna och de var svårt att låta bli att köpa men vi höll oss ;) Och sen på kvällen hör och häpna så gick jag på mitt första träningspass! Mer om de i nästa inlägg, jag gjorde såklart bort mig.. 🙈