SKÖNHETSTIPS!

This post contains adlinks from Adviral

marianila Repair / marianila Sand / MakeupStore Brow / Rituals deo / Rituals doft / ESSIE nails / beautyblender

 

 Jag har lite skönhetstips och det är bland annat Maria Nila, de har fantastiska produkter för håret och allting är veganskt vilket är superbra! Min favorit är deras Colour Refresh, jag har den i Cacao för mitt mörk bruna hår och på riktigt så behöver inte jag gå till frisören lika ofta längre för att den täcker min utväxt jättebra! Den färgar inte håret utan bara tar fram färgen man redan har och gör den mer intensiv så det är världens bästa hårprodukt nu enligt mig!
 
Lite annat smått och gott är från Rituals, deras doft pinnar är magiska som får hela badrummet att lukta gott. Favorit nagellacks märket är Essie, dom har en perfekt pensel och så fina nyanser med kreativa namn som den här Ballet Slippers som är i en perfekt sand/nude färg. En klassiker som hållt i sig länge och som många har som favorit är BeautyBlendern, de finns många varianter men inget slår orginalet!
 
Vill man ha hållbar ögonskugga som har ett perfekt pigment så rekomenderar jag från Make Up Store, de har varit ett troget märke sedan jag började med smink i tonåren även för mina vänner som än idag! Du hittar till alla produkter under länkarna som vanligt under bilden och allting finns på Bangerhead!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback