BAD DAGAR

30 grader varmt varje dag den här veckan, härligt men nu är vi bortskämda med värmen. Vi håller oss svala med att bada varje dag, oftast blir det Gustavsvik utomhusbad för det är bekvämast med pool men det är alltid så mycket folk och så små pooler så de kan bli jobbigt att trängas. Annars brukar vi åka till Lanna Badgruva som är magisk! Förra året var vi där rätt ofta och ganska ensamma men de är bara att glömma nu när de kom med som förslag för turist aktiviteter i Örebro med bilder, då vill alla dit och de är förståeligt. 
 
Idag drog vi faktiskt lite längre bort men de var det värt, till Varamon i Motala som var en timme från oss. Jag har hängt mycket där, varje sommar i stort sett från när jag var 13år till 25 typ, då en vän har sommarstuga där. Andreas har också varit där tidigare så vi båda visste att stranden och de långgrunda klara vattnet skulle bli perfekt.. de tyckte även halva Sverige också tydligen men de är sånt man får räkna med nu när det är såhär varmt.
 
Men jag har aldrig sett så mycket folk där på alla år jag varit där då stranden är väldigt lång men de var knappt så man fick plats. Men till slut hitta vi en liten plätt för oss, Maxell var så glad som kunde gå själv omkring i vattnet och leka i sanden med sina älskade bilar. Han tvärdäcka när vi kom hem, en bra dag med andra ord. Snart kommer en vlogg!



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback