FÖRSTA FÖRÄLRAMÖTET&INRE STRESS

 
Jag kan inte förstå att den här lilla killen snart ska börja på förskolan! Våran bebis! Han har blivit så stor. Jag var på första föräldramötet igår, föräldramöte ... så sjukt att jag är på den sidan nu som förälder! Men jag tycker allt ska bli så roligt. Förskolan ligger precis vid oss så det är är gång avstånd, helt nytt sen i höstas men pedagogerna har jobbat ihop förut men byggnaden är helt ny. Maxells avdelning hade en massa kul och jag såg direkt små bord och bilar där han kommer hänga. De har även en stor atiljé och teknikrum där barnen ska få utveckla sina kreativa förmågor vilket är jättebra!
 
De bästa är att dom har en app där allting sköts via som schema, speciella dagar, påminelser, lägger upp bilder och filmer från dagarna som vi kan följa vart vi än är vilket känns kul! Det är så smart att många förskolor har börjat med de systemet och inte skickar ut lappar man tappar bort. Jag längtar efter att få se hans utveckling därifrån, hans första pyssel, hans första kompis osv. Nu har han redan grannen Lion som hamnar i samma grupp till hösten, så roligt! De är ju inte säkert dom leker ihop för att dom känner igen varandra men de är kul att ha hans mamma Karolina med på möten och diskutera. 
 
Maxell börjar i aug vilket är jättesnart men de ska nog inte vara några problem, jag är inte ett dugg nervös jag tycker de ska bli kul för hans del att få träffa andra barn och göra en massa kul. De är nyttigt för barn att vara ifrån sina föräldrar lite. Men jag kommer såklart sakna de här året jag haft med honom, de har gått så fort! Vi har haft så roligt men jag har också känt en inre stress hela tiden inför vad jag ska göra och alla mina måsten så jag har inte njutit fullt ut vilket jag önskade att jag kunde ha gjort. De hade varit lättare om jag hade haft ett jobb att gå tillbaka till. Samtidigt så är de så härligt att kunna välja sin framtid. Nu söker jag de mesta, nästan allt som finns som jag vet att jag kan klara av så de blir spännande och se vad de blir. 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback