VÅR KÄNSLOR!

This post contains adlinks from Adviral


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

 

Jag blir så sugen på att shoppa nu när det börjar bli vår! Men samtidigt inte för jag trivs inte riktigt med min kropp än och tänker att jag ska gå ner innan jag köper nya kläder. Men accessoarer funkar alltid, då kan man blanda lite hur man vill beroende på hur man vill framhäva sin stil. Solbrillor är ju ett måste och i år som även förra året så är det färg, stora annorlunda bågar som är trendigast. 
HAN ÄR SÅ ROMANTISK!

Hur söt får man vara? Igår när jag kom hem så såg jag ett litet påskägg på byrån med en lapp på och i låg det en ledtråd som ledde till flera på olika ställen som sedan ledde till städskåpet där det låg ett annat påskägg med mina favorit godisar och örhängen som han visste att jag ville ha! 😍 För jag har varit så ledsen över mina förra som jag tappade😔 Så tusen tack min älskade, jag blev alldeles tårögd! Jag älskar överasskningar och speciellt när de inte händer så ofta för då uppskattar man dom sååå mycket mer :,) Älskade knäppa du! Tack 💖BABY KIT BY M + RABATTKOD!!

(null)
(null)
(null)
(null)
Vi fick äran att få prova på Baby Kit By M som är en box anpassad för barnens ålder med lite allt möjligt i. Man skulle kunna säga att det är som en Glossybox fast för barn, man får hem överasskningar varje månad! I april boxen fick man klossar, nyttiga snacks, posters och temperaturband som man ska sätta på nappflaskan när man är osäker på om vällingen eller ersättningen är för varm då visar den det, smart va? 
 
Maxells favoriter var klossarna och rotfruktskrokarna även de prassliga fina guldpappret som sakerna låg i haha! Vill ni också prova på en box anpassad för barnets ålder? Ange koden: MAXELL20 så får ni 20% på första beställningen och vill man inte ha fler boxar därefter så kan man enkelt säga upp prenumerationen utan bindningstid, bra va? Så gå in på BABY KIT BY M och beställ innan sista April för att ta del av erbjudandet!