HELGEN!

Helgen började med brunch på Fabrikören här i Örebro. Hur god ser inte brickan ut? Vi delade på den alla tre eller ja, Maxell åt bara lite bröd och smoothie men den var maagisk! Så de här kommer vi göra om och ta med vänner på, väldigt mysig start på lördagen! Vi tittade även runt på Jacobssons Möbler som caféet ligger i, de har så mycket fint och vi vill ha typ allt! De har även ett litet lekrum där Maxell brukar få leka av sig lite innan vi fortsätter åka, även där har de så fin barn inredning från Kids Concept som vi gillar!
 
Mot eftermiddagen kom min kära gamle vän Sofia hem till oss och firade Maxell i efterskott, så söt! Vi åkte sedan vidare bara hon och jag till Gustavsvik Relaxen och tog de lugnt. Dock blev vi båda lite besvikna över att de bara hade en liten bubbelpool som var full och kö till samt bara sittplatser och en massa bord runt om som en matsal. De borde göra de lite mysigare med solstolar, bäddar och inte ha så stor yta med allt. Men toast skagen var riktigt god! (min "onyttiga" dag därav bilderna på massa gott haha)
 
 Idag söndag fick vi besök av Andreas mamma/Maxells farmor Eva och hennes man som var på Sverige besök. Han kom med en stor nalle-hund till Maxell som han har gosat med under kvällen i soffan :) Vi var i stan, käkade lunch och kolla runt lite men de var ganska tråkigt väder så vi åkte tillbaka hem efter en stund. Örebro är ju så mycket finare på sommaren så de var lite synd att visa staden för hennes man nu på vintern men de får komma tillbaka när de blir mer vår och sommar! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback