MORE AND MORE

1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här

 

Hur härliga är inte dessa klänningar? Passar perfekt till midsommar men även andra festligheter under sommaren! Jag ser framemot så mycket just nu, jag tror de här kan bli en riktigt bra sommar. Tänk bara vädret redan! De har aldrig varit såhär varmt i maj förut och inte såhär länge. Jag ska inte ljuga, jag börjar tröttna på värmen här i stan, Örebro har inga direkt bra badställen och ingenting i närheten så det är lite jobbigt. För jag är en sån som MÅSTE vara i vatten om jag ska vara ute såna här dagar haha. Så jag längtar till nästa vecka då vi har en stor pool precis utanför rummet och havet vi kan plaska i! 😍
MIDSOMMAR INSPO

1. Skirt / 2. Top / 3. Sneakers / 4. Playsuit / 5. Dress / 6. Dress / 7. Top / 8. Playsuit

 

Snart är det midsommar så jag kommer lägga ut lite inspiration innan dess! Man behöver inte ha klänning men de kan vara kul att klä upp sig och de kan man göra på flera sätt. De finns en massa snygga jumpsuits! Även toppar med shorts, mönstrade byxor,  kjolar, varför inte matcha med jeans kjolen som är trendplagget nummer ett i sommar? Addera med snygga smycken och frisyrer så blir det hur bra som helst! 

 

Jag själv kunde inte låta bli att beställa en klänning, jag älskar klänningar och har haft svårt för att hitta bra men när jag såg den här långklänningen så var jag tvungen att slå till! De bästa var att de var världens kap, en nyhet för endast 149kr, hur bra? Den sålde slut samma dag som den kom så jag är så glad över att jag hann! (ni får se på midsommar!) Jag fick hem den i veckan och den passade bra, skitskön också! För de är viktigt att klä sig snyggt men framför allt bekvämt så man kan ha roligt hela kvällen. Vi ska fira hos våra vänner Sarah&David med Denies&Nick och kidsen och förhoppningsvis Paulina&Sebbe och deras lilla Björn. De ska bli mysigt!
JOBBAT&BOKAT RESA!

Det har hänt en massa kul sen sist. Jag har blivit anställd på ett eventföretag där man kan få olika uppdrag. Så nu i helgen fick jag dema för en ny produkt som kommit till butikerna. De är så kul att bemöta människor och sprida glädje! Produkten sålde även dubbelt den dagen så de kändes kul! Jag ser framemot fler uppdrag!
 
Vi fick även lite spontan feeling och bokade en resa i torsdags! 😅 Vi har kollat länge på resor men de har inte funnits i rätt tid och för bra pris för oss men nu är resorna jättebilliga så vi slog till! Vart de blir får ni se sen, ska även försöka vlogga lite därifrån! 😋 Många tycker nog att folk är dumma som bokar resor utomlands när vi redan har så varmt men för oss är de inte bara värmen, de är en pool precis utanför, färdig lagad frukost och mat varenda dag, palmer, stränder och havet! De ska bli så kul att få komma iväg och se något annat, längtar!
 
Eftersom de blev en sista minuten så är det en hel del att fixa på en vecka! De är inte bara att dra när man har barn. Vi fick ordna akut tid för vaccination även om de inte var obligatoriskt där så ville vi ändå ta den för vi vill inte ta några risker! Vi har även läst på lite om tips man kan tänka på när man reser med småbarn, vilket var att proppa surfplattan med en massa filmer, ha snacks, ge välling vid start och landning för att inte öronen ska känna av trycket för mycket. Det ska bli spännande att flyga 6h haha! Men håller vi lugnet så kommer de gå bra, vi fixar det! 😎 Om någon läser detta och har rest med småbarn så är alla tips välkomna!