JOBBAT&BOKAT RESA!

Det har hänt en massa kul sen sist. Jag har blivit anställd på ett eventföretag där man kan få olika uppdrag. Så nu i helgen fick jag dema för en ny produkt som kommit till butikerna. De är så kul att bemöta människor och sprida glädje! Produkten sålde även dubbelt den dagen så de kändes kul! Jag ser framemot fler uppdrag!
 
Vi fick även lite spontan feeling och bokade en resa i torsdags! 😅 Vi har kollat länge på resor men de har inte funnits i rätt tid och för bra pris för oss men nu är resorna jättebilliga så vi slog till! Vart de blir får ni se sen, ska även försöka vlogga lite därifrån! 😋 Många tycker nog att folk är dumma som bokar resor utomlands när vi redan har så varmt men för oss är de inte bara värmen, de är en pool precis utanför, färdig lagad frukost och mat varenda dag, palmer, stränder och havet! De ska bli så kul att få komma iväg och se något annat, längtar!
 
Eftersom de blev en sista minuten så är det en hel del att fixa på en vecka! De är inte bara att dra när man har barn. Vi fick ordna akut tid för vaccination även om de inte var obligatoriskt där så ville vi ändå ta den för vi vill inte ta några risker! Vi har även läst på lite om tips man kan tänka på när man reser med småbarn, vilket var att proppa surfplattan med en massa filmer, ha snacks, ge välling vid start och landning för att inte öronen ska känna av trycket för mycket. Det ska bli spännande att flyga 6h haha! Men håller vi lugnet så kommer de gå bra, vi fixar det! 😎 Om någon läser detta och har rest med småbarn så är alla tips välkomna! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback