PREMIÄR BADET UTOMHUS!

Sommaren kom tidigt och vi njuter varenda dag. Jag kan tycka att de är lite jobbigt varmt i solen och vill helst vara i skuggan så mycket som de går men de här året är de mer fullfart än förra ;) Maxell fick plaska i baljan hos mamma&pappa på gården och han tyckte det var superskönt, vi ordnade även en liten pool där som jag kan sitta i tillsammans med honom och önskar att de kunde ha en ännu större men de får vi vänta med tills vi själva flyttar till hus.
 
Och om vi blivit sugna på eget hus? Yes. Vi kollar på Hemnet på hus i Örebro, Västerås och där runt omkring. Självklart lockar tanken av att vi kan köpa hus redan nu lite utanför men vi är kräsna och vill helst inte ha något stort renoveringsprojekt. Vi var och kollade på ett hus i Hallsta faktiskt men de var för mycket att göra på och kändes inte rätt varken huset eller Hallsta.. Även om jag själv är uppväxt där och vi har några släktingar&vänner där så nja. Andreas som inte bott där ser ju de med andra ögon och kan tänka sig att pendla därifrån men jag måste tänka igenom de lääänge i sådana fall om de skulle dyka upp något. Och vi väntar nog tills vi båda jobbar och kan spara så vi får de vi verkligen vill ha och inte något bara för att. 
 
De skulle vara så skönt att bara kunna släppa ut Nelly och Maxell på en inhängnad gård utan att de blir påkörda eller springer bort, där dom kan vara fria och leka. Nu låter det som att våran son också är en hund men näst intill haha! Vi köpte en potta för ett tag sen och de första han gjorde var att stoppa ner ansiktet i den och sa: NAMNAM då han trodde att de var en matskål precis som Nelly har i plast, tur att den inte var använd! 🙈 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback