BRA OCH DÅLIGA BARNKLÄDER ENLIGT MIG

 
Mina gravida vänner har frågat om jag kan tipsa om bra och dåliga barnkläder för att jag redan har provat en del och vet lite men jag är inget proffs utan jag utgår bara ifrån vad jag själv tycker. Därför var en video lättare och roligare att göra än att bara fota och skriva, så hoppas ni gillar den! (ignorera M:s dräggel på tröjan HA!)
 
De jag glömde säga i videon var att det är bäst att ta mest av stl 56 än 50 i början, vi hade alldeles för mycket i stl 50 för vi hade hört att de är storleken de har i början när de väger kring 3000g men de kan bara ha den stl några dagar, det går såå fort! Så överdriv inte med kläder, Maxell har gått från stl 50 - 62 och han är bara 7 veckor gammal så det är lite synd att han inte har hunnit använda allt i 50 och 56.  
 
Och ett till tips är att köpa begagnat då kläder knappt använts som sagt, så det är onödigt att köpa på sig en massa nytt (även om det är de roligaste som finns!). Vi har haft turen att få ärva mycket kläder av vänners och släktingars barn vilket vi är så tacksamma över och gör likadant! Och så har han en mormor som är lite galen i små söta kläder vilket alltid är lika kul såklart även om hon vet att hon inte behöver ;) ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback