SÖMNLÖSA NÄTTER

Dagarna går väldigt fort och man hinner inte mycket! Nätterna är fortfarande kämpiga med magknip här, vissa nätter går bra och vissa som inatt har varit tuff. Han är väldigt kinkig och de är många spädbarn som är det i början just för att tarmarna börjar jobba på, magen kommer igång och de blir en omställning för dom stackarna.
 
Men det är så jobbigt att se honom stånka&stöna och bli så ledsen när man själv inte kan göra något åt det. Vi ger honom magdroppar men de hjälper inte så mycket och provat de mesta. De vi kan göra när inget annat hjälper är bara att ge honom närhet och kärlek, han brukar bli lugn när han får ligga på Andreas bara överkropp hud mot hud och han brukar även åla sig uppåt mot halsen och gosar in sig, så söt! Och när jag försöker lägga han så på mig så letar han bara efter mina boobies såklart för att äta haha! ;)
 
Och amning går de bra, självklart så finns de gånger man bara känner att man vill sluta men jag ska kämpa på så länge det fungerar även om nappflaskan lockar ibland. Men jag är glad över att de funkar och har gjort från början så vi kör på. Nu tar man mest dag för dag eftersom vi har så jobbiga nätter, så man får passa på att vila på dagen när han gör det. Så det är inte bara glatt och gulligt, de är även kämpigt men det är så värt det hela såklart ♥Kommentarer

Kom ihåg


Trackback