DET HÄR MED KOSTEN ..

1. Bolivia top / 2. Bolivia tights / 3. Etna top / 4. Etna tights / 5. Pacific top / 6. Pacific tights / 7. Bordeaux top / 8. Bordeaux tights

 

Jag försöker verkligen träna på riktigt nu. Jag har aldrig varit intresserad förut men nu känner jag att jag behöver ta tag i det här för jag är har problem med ryggen, är alltid trött och känner mig inte bekväm med min kropp och vikt. Så jag gör det för min egen skull för att orka mer, känna mig bekväm och få mer energi. 

 

Jag var som sagt på ett pass och ska gå nu i veckan igen då jag skaffat kort på de nya gymmet här. Jag vet inte om jag har bloggat om det men jag stod i 2h timmar för att få köpa gym&pass för endast 149kr/mån istället för 499kr/mån, världens kap även om de var drygt! De var bara de 300 första som fick de erbjudandet så jag tycker att de var värt det!

 

Det som ändå är svårast och det som faktiskt gör den stora förändringen är kosten. Jag tycker att de är svårt att komma på idéer till nyttig god mat utan att de blir för torrt. Jag är otroligt kräsen och har lågt blodsocker så jag måste äta nästan hela tiden. Att ta bort kolhydrater är något vi har blivit bättre på men de är svårt för vi äter pasta och ris (sushi ♥) ganska ofta och på helgerna pommes (vi älskar pommes med bea..) men måste försöka dra ner på det!

 

MEN vi har slutat köpa bröd, sist vi gjorde det var i december! Det är jättesvårt för att jag älskar bröd men försöker göra chiapuddingar, gröt, ägg och de går faktiskt bra. Dricka är också något vi måste försöka sluta med, nu köper vi inte flera liter Pepsi Max längre utan har böriat använda Soda Stream. Och vi lurar oss själva med att de är nyttigare för att det är mer vatten än cola blandningen men vi vet att de inte riktigt stämmer men vi är ekonomiska i alla fall så det är ju alltid nått ;) 


Mina tips för er som är som mig som älskar onyttigheter är:

- Planera nyttiga olika maträtter för veckan innan storhandlingen.

- Googla på nyttiga recept och handla bara det som behövs. 

- Köp inte hem bröd, pasta osv bara för att de är billiga erbjudanden,(tänk på målet!)

- Ät mellanmål ofta så man inte hinner bli sötsugen.

- Unna dig en dag i veckan, men inte moffa  för mycket bara för att de är "tillåtet" .

- Röra sig varje dag på något sätt.  Promenera, spring, gör övningar hemma.

- Träna minst 2 gånger ordentligt i veckan! Gå på pass (då måste man hänga med) eller hemma via appar på minst 15min.

Tips på god nyttig mat utan att de blir för torrt? 

Kommentarer

Kom ihåg


Trackback